Connect with us

MAGAZİN

Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız sinema filminde buluşuyor

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin final yapmasından sonra sinema filmi çekmek isteyen Demet Özdemir’in partneri, Akıncı dizisinin başrol oyuncusu Şükrü Özyıldız olacak.

Published

on

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat veren ve dram rollerini de başarıyla oynayabileceğini gösteren oyuncu, dizi setlerinde çok yorulduğunu belirterek dinlenmeye  ihtiyacı olduğunu sosyal medyadan duyurdu.

Kariyerinin zirvesinde bulunan Özdemir, yaz ayları için bir sinema filmi düşüncesi olduğunu ifade etmişti.  Bu düşünce bir projeye dönüştü ve oyuncu Aşk Taktikleri isimli bir film için anlaştı…

Yeni anlaşması ile Demet Özdemir’in hikayede partnerini canlandıracak olan isim de ortaya çıktı. atv’de bu yılın başarılı olamayan dizilerinden Akıncı’nın başrolü Şükrü Özyıldız ile Demet Özdemir buluşması yaşanacak.

Doğduğun Ev Kaderindir bitiyor, Demet Özdemir yeni projeye başlıyor! 1

Aşk Taktikleri isimli sinema filmi için hazırlıklar sürüyor. Akıncı dizisi zaten 20. bölümde final yapacak ve Şükrü Özyıldız’da vaktini yeni filmdeki karaktere verecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin de Mayıs ayının ortasında final yapması bekleniyor…

Demet Özdemir, bir projeyi bitirirken bir diğerine başlayacak. Haziran ayında çekimlerine başlanması planlanan Aşk Taktikleri isimli film Netflix platformunda yayınlanacak.

Çok yoğun bir dönem geçirmesine rağmen Özdemir’in yaz ayını dinlenerek değil de çalışarak geçirecek olması da dikkatlerden kaçmıyor.

Sefirin Kızı dizisinin 52. bölümde final yapmasının ardından yönetmen Emre Kabakuşak, film için hazırlıklara başlayacak.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir