Connect with us

FOTO GALERİ

Demet Özdemir, Yunan DJ Sergio ile aşk mı yaşıyor?

Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Demet Özdemir’in son olarak Yunan DJ Sergio ile aşk yaşadığı iddia edildi. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından adı aşk dedikodularına karışan Sergio’yu paylaştı.

Published

on

İlişkileri ve düğünleri ile ünlüler dünyasında 2022 yılına damga vuran Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, sosyal medyada aşk dolu pozlar verirken, sürpriz şekilde ayrılık kararı almıştı. 8 Mayıs’ta tek celsede boşanan Özdemir ve Koç, Adalar Adliyesi Aile Mahkemesi’nde görülen duruşmaya avukatları ile katılmış, karşılıklı olarak hiçbir şey talep etmemişti.

“BU KADAR GÜRÜLTÜYE GEREK YOK”

10 dakika süren duruşma sonrası adliyeden ayrı ayrı çıkış yapan ikliliden Koç, “Gereken açıklamaları yapmıştık, siz de gereken şeyleri biliyorsunuz. Hepinize teşekkür ederim” demişti. Oğuzhan’dan beş dakika sonra çıkan Özdemir ise “Arkadaşlar teşekkür ederim, bir açıklama yapmayacağım. Bu kadar gürültüye gerek yok” şeklinde konuşmuştu.

GÖNLÜNÜ YUNAN DJ’E Mİ KAPTIRDI?

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir boşandı, ikili soluğu tatilde aldı. Özdemir yalnızca tatilleriyle değil hem pozları hem de hakkında iddialarla da gündemde. Bir süre komşuda tatil yapan ev bakan Demet Özdemir o sırada iddialara göre gönlünü de Yunan DJ Sergio’ya kaptırdı. Özdemir, bir doğum günü partisinde tanıştığı DJ Sergio’yu dinlemeye gitmeye başladı ve ikili yakınlaştı.

Demet Özdemirden aşk iddialarını doğrulayan paylaşım

NAZAR BONCUK EMOJİSYLE PAYLAŞTI

Demet Özdemir, önceki gün ise adı aşk dedikodularına karışan Sergio’yu paylaştı.

Demet Özdemirden aşk iddialarını doğrulayan paylaşım

Ünlü DJ de bu paylaşımı nazar boncuk emojisiyle paylaştı.