Connect with us

FOTO GALERİ

Aleyna Tilki motorun üzerinde soyundu olay oldu

Genç şarkıcı Aleyna Tilki ‘Take It Or Leave It’ isimli şarkısına çektiği klibi YouTube üzerinden yayınladı.Klibin en ilginç sahneleri ise motor üzerinde gerçekleşti. Aleyna Tilki motosikletin arkasına oturdu ve araç hareket halindeyken eteğini çıkararak iç çamaşırıyla kaldı. Tilki’nin cesur klibi ise sosyal medyada gündem oldu. ‘Gülşen’le yarışıyor’ yorumu dikkat çekerken, klibi fazla abartılı bulanların yanı sıra övgüler yağdıranlar da oldu.

Published

on

Aleyna Tilki’nin bir parçasını Instagram hesabından paylaştığı ‘Take It Or Leave It’ isimli şarkısının klibi hayranlarıyla buluştu. 22 yaşındaki Tilki’nin klibi kısa sürede yüz binlerce defa izlendi. Ancak klipteki görüntüler, tartışma konusu oldu. En sert eleştiri de Erol Köse’den geldi.


Aleyna Tilki’nin klibin tanıtımında motorun arkasında ilerlediği sırada eteğini çıkardığı ve iç çamaşırlarıyla kaldığı görüldü. Tilki’nin klipteki iddialı anları sosyal medyada gündem oldu.

“SOSYAL MEDYA ÇALKALANDI”

Ekşi Sözlük ve Twitter’da Tilki’nin klibiyle ilgili çok sayıda yorum yapıldı. Bazıları Tilki’nin Gülşen’le yarıştığını ifade ederken, Petek Dinçöz’ün yıllar önceki ‘Foolish Casanova’ klibine de benzeten oldu.

KLİP İKİ GÜNDE ÇEKİLDİ

Sözlerini Aleyna Tilki’nin Mali-Koa Hood ile beraber yazdığı şarkıyı Gil Lewis besteledi, Grammy adaylığı bulunan Luca Pretolosi ise şarkının masteringini yaptı. Onur Sarsıcı’nın yönettiği ve iki günde çekilen klipte Aleyna’nın gerçek evindeki odası ve garajı kullanıldı.



Erol Köse: Donunu göstermek zorunda kaldıysa..!

Erol Köse yeni klibinde iddialı anlara imza atan Aleyna Tilki’yi topa tuttu. Köse, motor hareket halindeyken eteğini çıkarıp iç çamaşırlarıyla kalan Aleyna Tilki için “Cümle aleme Ramazan günü donunu göstermek zorunda kaldıysa kariyeri yerle bir olmuştur” dedi.

Erol Köse açıklamasında “Aleyna Tilki cümle aleme Ramazan günü donunu göstermek zorunda kaldıysa kariyeri yerle bir olmuştur. İngilizce 3 single yapmıştır. Hiç biri tutmamıştır. Daha önce bu kızımızın 100 milyonlarca dinlenmiş klipleri, patlamış şarkıları vardır. Ama İngilizce sevdasına son 3 yıl ve birazda ekibini dinlemeyip ‘ben oldum artık’ havasına girince yerle bir olmuştur. Ve söz dinlememektedir. Ne menajerini ne de basın danışmanını dinlememektedir. Ben her şeyi bilirim deyince işte bildiğin bu.

“TÜRK GENÇLERİ SENİN DONUNU NİYE GÖRSÜN?”

Şimdi bu şuraya geliyor ‘İşte Gülşen o kadar açtıysa ben daha ilerisine giderim. Güzelim bir sonraki etabınızı zaten ahlak polisi huzurunda yapacaksınız. Bu ne ya? Bakın erotizm ile pornografi birbirinden farklıdır. Bu çiğ. Türk gençleri senin donunu niye görsün ya? Bu kostüm falan değil bu don kardeşim. Bu gördüğüm Aleyna Tilki’ nin çaresizliğidir” dedi.