Connect with us

FOTO GALERİ

Şeyma Subaşı ablasını düğününe davet etmedi

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile dünyaevine girmek için gün sayan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz haftalarda Instagram sayfasından paylaştığı ‘ücretli abonelik’ özelliği ile çok konuşulmuştu. Özel aboneli bölümünden yayın açan Şeyma Subaşı, ablası Kübra Açıl hakkında konuştu. Subaşı, “Düğünüme ruhu özel insanlar katılacak” sözleriyle dikkat çekti.

Published

on

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz aylarda Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evleneceklerini duyurmuş ve düğün davetiyelerini paylaşmıştı. “Mutluluğunu artık sosyal medya hesabından paylaşma Şeyma” diye kendini uyaran ünlü isim, “Mutluluk bir seçimdir ve ben bu şekilde çok mutluyum. Çok heyecanlıyım” sözleriyle sosyal medyada çok konuşulmuştu.

“SÜRPRİZ OLSUN”

“Ayın 5-6’sı Marakeş’te evleniyoruz inşallah. 250 kişi falan gelecek, sadece aile ve yakın arkadaşlar geliyor. Onun dışında pek fazla bir şey söylemek istemiyorum. Sürpriz olsun, bana da sürpriz olsun” açıklamasını yapan fenomen, Amanyara’da bekarlığa veda partisi yapmıştı.

BEKARLIĞA VEDA PARTİSİ YAPTI

Parti için tercih ettiği mini beyaz elbiseyi kısa bir duvak takarak tamamlayan Subaşı, bekarlığa vedasından renkli kareleri 2.9 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından yayınlamıştı.

Şeyma Subaşı ablasını düğününe davet etmedi Hayatımda olmayacak

ŞAŞIRTAN PAYLAŞIM

Instagram’ın yeni özelliği dünyaca ünlü isimler ve Influencer’ın paylaşımda bulunduğu “ücretli abonelik” sistemine ilk geçen isim olan Şeyma Subaşı, yeniden gündeme geldi. Düğününe 15 kişiyi çağırdığı konuşulan Subaşı, Instagram’ın “ücretli abonelik” bölümünden yeni bir paylaşımda bulundu.

“RUHU ÖZEL İNSANLAR KATILACAK”

Şubaşı, 10 kişilik davetli listesi hakkında “Düğünüme ruhu özel insanlar katılacak, ablam dahi hayatımda olmayacak” diye konuştu.

Şeyma Subaşı ablasını düğününe davet etmedi Hayatımda olmayacak

Şeyma Subaşı’nın ablasını Acun Ilıcalı’ya yakınlığından dolayı hayatından çıkardığı iddia ediliyor. Bu arada Kübra Açıl’ın eski futbolcu eşi Merthan Açıl, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City takımında çalışıyor.

Şeyma Subaşı ablasını düğününe davet etmedi Hayatımda olmayacak