Connect with us

Sinema

Türkan Şoray onur konuğu

“Türk sinemasının sultanı” Türkan Şoray, Antalya Muratpaşa’da kendi adını taşıyan kültür merkezinde, 5 Aralık Türkiye’de Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkının Tanınması’nın yıl dönümünde düzenlenecek etkinliklere onur konuğu olarak katılacak.

Published

on

Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin ilk En İyi Kadın Oyuncu ödülünün sahibi Türkan Şoray, 5 yıl aradan sonra Muratpaşa Belediyesi’nin ünlü yıldızın adını taşıyan kültür merkezine geliyor. 26 Ekim 2018’de Belediye Başkanı Ümit Uysal’la Türkan Şoray Kültür Merkezi’nin açılışına katılan Türk sinemasının sultanı bu kez, 5 Aralık Türkiye’de Kadınlara Seçme Ve Seçilme Hakkının Tanınmasının yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklere onur konuğu olarak katılacak.

Etkinlikte Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu (TKDF) Başkanı Canan Güllü, ‘Türkiye’de Kadınlara Seçme Ve Seçilme Hakkının Tanınması’ söyleşisinde konuşmacı olarak yer alacak. Söyleşi, Bircan Usallı Silan moderatörlüğünde gerçekleşecek. Dilek Türkan’ın konseriyle devam edecek etkinlikte Türkan Şoray da Antalyalılarla buluşacak.