Connect with us

MAGAZİN

Gönül Yazar: Kızım çok mirasa kondu!

4-5 ay önce ayağına pıhtı atan ve sessiz sedasız tedavisini tamamlayan “Taş Bebek”, miras konusunda kızına sitem etti!

Published

on

Türkiye’nin “Taş Bebek” ünvanı ile efsaneleşen sanatçı Gönül Yazar, geçtiğimiz aylarda ayağına pıhtı atması nedeniyle hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak, bu olayı bir ahbabına anlatınca yeni bir gelişmeymiş gibi sosyal medya çalkalandı. Bunun üzerine sosyal medya hesabından açıklama yapan Gönül Yazar, şu ifadeleri kullandı:

“Bu olay 4-5 ay önce yaşandı. Evimdeyim, iyiyim. Pıhtı çoktan dağıldı. Çok iyiyim merak etmeyin lütfen. Arkadaşa anlattım o yeni sanmış. Kabahati yok. Doktorlar 6 ay sonra gel görelim dedi.”

KIZININ MİRAS KONUSU!

MagazinSortie’ye bir açıklama yapan Gönül Yazar, yalnız  kaldığını ifade ederken Erol Simavi‘den evlilik dışı olan kızına sitemkar ifadeler kullandı:

“Önceki gece birden ağrı tuttu. Yanımda çalışanım da Kayseri’ye cenazeye gitti. Yapayalnızım, sevimsiz bir ağrı tuttu. Ne yapacağımı şaşırdım. Kendi kendime ‘yarına çıkarsam iyiyim’ dedim… Herkeste uyuyor gece tabii. Sonrasında eski vokalistim beni hastaneye götürür diye düşündüm… Türkiye’nin Gönü’lü yapayalnız…

Kızım çok mirasa kondu babası Erol Simavi’den… Allah’a şükür benim birikimim var gazino zamanından, ona muhtaç değilim. Ortaköy’de oturduğum ev çok pahalılanmış, LÖSEV’e bağış yapacağım orasını. Tabii o ev ben yaşarken benim benden sonrası için o küçük lösemili çocuklar için bağışlayacağım. Hepimiz bu dünyaya çivi çakmaya gelmedik. Hâk vâki olunca bizlerde gideceğiz, o zaman onlara kalacak.”