Connect with us

MAGAZİN

İbrahim Çelikkol Gaddar dizisinde

Now TV’de cuma akşamları yayınlanan Gaddar dizisine ünlü bir isim dahil oluyor. Çağatay Ulusoy’un başrol oynadığı dizinin önümüzdeki bölümlerinde ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol konuk olacak.

Published

on

Ay Yapım imzalı Gaddar dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir ismi katılıyor. Son olarak Netflix’te yayınlanan Kuş Uçuşu adlı yapımda oynayan deneyimli isim İbrahim Çelikkol, Gaddar dizisinin önümüzdeki bölümlerinde “Korkut Zakkum” rolünü canlandıracak.

Çağatay Ulusoy’un başrol oynadığı, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan gibi isimlerin yer aldığı güçlü kadrosuyla cuma akşamları hayranlarını ekran başına kilitleyen “Gaddar” dizisine bir konuk oyuncu geliyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, “Kuş Uçuşu” dizisinin üçüncü ve son sezonuyla nisan ayın izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan İbrahim Çelikkol, Now’ın iddialı dizisi Gaddar’a Korkut karakteriyle konuk oluyor.

“KORKUT ZAKKUM” ROLÜ

İbrahim Çelikkol “Gaddar” dizisinde babasının gözlerinin önünde annesini öldürmesinin travmasını iki kardeşine sahip çıkmak zorunda kalarak bastıran, hayata tutunmak için de yasa dışı işlere giren ve kısa sürede yer altı dünyasına korku salan Korkut Zakkum karakterini canlandıracak.