Connect with us

3. SAYFA

Hasan Can Kaya ve çok sayıda ünlü serbest bırakıldı

Ünlü isimlere yönelik uyuşturucu soruşturmasında yeni bir operasyon yapıldı. Reynmen adıyla bilinen Yusuf Aktaş, Hasan Can Kaya ve Emirhan Çakal gözaltına alındı. Şüpheliler, ifade işlemlerinin ardından bugün serbest bırakıldı. Ebo lakaplı İbrahim Tilaver, Enes Batur Sungurtekin ve Yaren Alaca gibi isimler hakkında ise gözaltı kararı var.

Published

on

Ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturması kapsamında dört ilde İstanbul merkezli yeni bir operasyon yapıldı.

Bu kapsamda İstanbul, Ankara, Muğla ve Yalova’da belirlenen adreslere baskınlar yapıldı.

Sabah saatlerinde Hasan Can Kaya, Yusuf Aktaş (Reynmen), Emirhan Çakal, Mazlum Aktürk, Mert Eren Bülbül, Sıla Dündar, Döndü Şahin, Burak Güngör, Ahmet Can Dündar, Berkcan Güven ile Fırat Yayla gözaltına alındı.

Soruşturmada şüpheli olarak yer alan ünlü isimlere uyuşturucu kullanmak ve uyuşturucu temin etmek suçlamaları yöneltildi.

Gözaltına alınan ünlü isimler, sağlık kontrolünden geçirildi.

Saç ve kan örneği vermek için Adli Tıp Kurumu’na getirildi. Saç ve kan örnekleri alınan şüpheliler jandarma ekipleri tarafından tekrar İl Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.

Şüpheliler, ifade işlemlerinin ardından bugün serbest bırakıldı. Şüphelilerin tamamına yurt dışı çıkış yasağı kondu.