Connect with us

MEDYA

Cem Yılmaz sosyal medyayı gerdi

Published

on

Suya sabuna dokunmayan espriler yapmakla eleştirilen komedyen Cem Yılmaz, SİYAD ödül töreninde AKP'ye inceden göndermeler yapınca sosyal medya gerildi. AKP yandaşları ile karşıtları Cem Yılmaz üzerinden kapıştı.

47. SİYAD Türk Sineması Ödülleri gecesinde sahneye çıkan Cem Yılmaz, hükümete ve fikir özgürlüğünü sınırlayan uygulamalara ince göndermelerde bulundu. Sahnenin küçüklüğünü eleştiren Yılmaz, “AKM şu anda müsait olmadığı için biliyorsunuz…” dedi. Salonda büyük alkış alan Yılmaz, ardından sahnedeki piyanonun boş olmasına dikkat çekti: “Farkındaysanız piyanoda boş, Fazıl Say da programan çıkarıldı.”

Gecede oyuncu Gonca Vuslateri, Onur ödülünü Attila Özdemiroğlu'na vermeden önce bir konuşma yaptı. Genç oyuncu, “Orada otururken sizin ensenize bakıyordum ve o kadar çok gurur duydum ki… Gecenin bir yarısı çok bunalımlı biz zamanımda ve oyuncu olarak kendime hiç inanmadığım bir zamanda sana mesaj attığımı biliyorum. 'Attila ben çok zengin bir oyuncu olmadan ölme, lütfen bunu gör sana bunu göstereceğim' demiştim.” sözlerini duygulanarak dile getirdi.

Bu konuşmanın ardından sahneye çıkan Cem Yılmaz'ın, Gonca Vuslateri'nin sözlerine yaptığı göndermeler salon kahkahalara boğdu.

Ancak Cem Yılmaz'ın AKP iktidarına dokundurmaları sosyal medyada tartışma yarattı. Cem Yılmaz'ın ince eleştirileri, sosyal medya kullanıcıları arasında sert tartışmalara neden oldu…


Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir