Connect with us

TELEVİZYON

Şevket Çoruh’un Kanal D’deki akıbeti belli oldu

İrfan Değirmenci’nin kovulmasının ardından Kanal D’ye tepki gösteren Arka Sokaklar adlı dizinin oyuncusu Şevket Çoruh’un akıbeti belli oldu

Published

on

Kanal D’de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde Mesut komiser rolünü canlandıran Şevket Çoruh, İrfan Değirmenci’nin Kanal D’den kovulmasına tepki göstermiş, “Ben de hayır diyorum, beni de kovun” ifadelerini kullanmıştı.

Kanal D’de Arka Sokaklar’ın geçen hafta yayınlanan 435’inci bölümünde Mesut komiserin vurulmuş, ameliyathaneye giren düşmanı Gümüş, alnına silahı dayamıştı. Mesut komiserin öleceği tahmin edilirken, Mesut komiseri canlandıran “Şevket Çoruh diziden ayrılıyor” iddiaları bir anda alevlenmişti.

MESUT KOMİSER YAŞIYOR MU?

Arka Sokaklar dizisinin dün yayınlanan 436. bölümünde şunlar oldu:

Gümüş, Mesut komisere silahı dayayıp öldüreceği sırada, Rıza Baba’nın ekibi aldıkları istihbarat doğrultusunda ameliyathaneye girdi. Başarılı bir operasyon sonrasında, Mesut kurtarıldı. Mesut ve Tunç yeniden ameliyata alındı. Bölümün sonunda, başarılı geçen ameliyatın ardından, ikisi de gözlerini açtı.

Her ne kadar operasyon başarılı geçmiş olsa da Mesut komiseri öldürmek isteyen Gümüş, ekibin geldiğini görünce baygın numarası yaparak hastaneden kaçmayı başardı. Dün ekrana gelen bölüm Şevket Çoruh’un Arka Sokaklar dizisinde devam edeceği şeklinde yorumlandı.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir