Connect with us

FOTO GALERİ

Objektifler yine ona çevrildi

Instagram’da şöhret olup sonra da adını dünya çapında duyuran İngiliz model Demi Rose Mawby, Londra’da katıldığı özel bir gecede yine tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Published

on

Çok değil daha bir yıl önce İnstagramdan fırlayıp bir anda ABD ve İngiltere’de şöhret olan Demi Rose Mawby, şu sıralar Avrupa sosyetesinin davetlerinde giydiği dekoltelerle ününe ün katmaya devam ediyor.

Amerika ve Avrupa bu genç kızı konuşuyor. Bunun nedeni de gösteri dünyasının en gözde genç kuşak simalarından biri olan Kylie Jenner’ın eski sevgilisi rap’çi Tyga ile flört ediyor olması.

Tüm dünya gençliğinin gözlerini merakla üzerine diktiği bu genç kız ilk anda adı sanı bilinmeyen biri sanılabilir. Ama öyle değil.

21 yaşındaki İngiliz güzel model olarak tanınıyor. Ama o aslında bir Instagram fenomeni… Yani adını bu sosyal paylaşım sitesi sayesinde duyurmuş biri. Tam 2.2 milyon takipçisi var.

Kıvrımlı hatları, gençliği ve güzelliği ile bazı ünlülerin çevresiyle de arkadaşlık ilişkilerini hızla geliştiren model, mesela Justin Bieber’ın en yakın arkadaşı Jayde Pierce de Demi Rose ile samimi. Demi Rose, şu sıralar Cannes’da Tyga ile birlikte vakit geçiriyor.

Güzelliğine Tyga’nın ününü de ekleyince herkese nasip olmayan bir üne bir çırpıda ulaşmış oldu.

Geçtiğimiz günlerde Londra’da özel bir geceye katılan Demi Rose, yine paparazzilerin dikkatini üzerine çekti.

Her zamanki gibi dekoltesi bol bir kıyafet giyen 23 yaşındaki Mawby’yi paparazziler de adım adım takip etti.

Etkinlik çıkışı Demi Rose Mawby yüzündeki gülümsemeyi hiç bozmadan uzun uzun sabırla poz verdi.

Model, daha sonra kendisini bekleyen araca binerek uzaklaştı.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir