Connect with us

MAGAZİN

Gizlisi saklısı kalmadı!

2014–2017 yılları arasında meslektaşı Birce Akalay ile evli olan oyuncu Sarp Levendoğlu’nun adı bir süredir şarkıcı Deniz Sipahi ile anılıyordu. Ünlü isimlerle ilgili iddialar doğru çıktı. Deniz Sipahi, sosyal medya hesabından yaptığı sürpriz bir paylaşımla birlikteliklerini ilan etti.

Published

on

Aralarında, ‘O Şimdi Asker’, ‘Lise Defteri’, ‘Emret Komutanım’, ‘Savaşçı’, ‘Alparslan: Büyük Selçuklu’ gibi yapımların da bulunduğu pek çok dizi ve sinema filminde kamera karşısına geçen Sarp Levendoğlu, ilk ve tek evliliğini 2014 yılında Birce Akalay ile yapmıştı.

EVLİLİKLERİ KISA SÜRDÜ

Birlikte rol aldıkları Küçük Ağa dizisinde de evli bir çifti canlandıran Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay, 2014 yılının ağustos ayında nikah masasına oturmuşlardı. Ancak çiftin evliliği çok uzun sürmemişti.

TEK CELSEDE BOŞANDILAR

10 Ocak 2017’de Anadolu Aile Mahkemesi’ne başvuran Levendoğlu, ‘şiddetli geçimsizlik nedeniyle evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı’ gerekçesiyle, Akalay’dan anlaşmalı olarak boşanmak istediğini belirtmişti. Ünlü isimler, 2017’nin ilk günlerinde Anadolu Aile Mahkemesi’nde evliliklerini tek celsede noktalamışlardı. İkili, birbirinden herhangi bir tazminat ya da nafaka talebinde bulunmamıştı.

NAZ ÇAĞLA IRMAK İLE SESSİZ SEDASIZ AYRILMIŞLARDI

Yakışıklı oyuncu, Birce Akalay ile evliliğini noktaladıktan sonra, Derya Baykal ile Ferhan Şensoy’un kızları Derya Şensoy ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Derya Şensoy ile birlikteliğini noktaladıktan 6 ay sonra da kendisinden 15 yaş küçük Naz Çağla Irmak ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Birlikteliklerini sosyal medyadan ilan eden çift, birlikte ilk kez ‘Amacı Olmayan Grup’ filminin galasında görüntülenmişlerdi.

AŞKIN İLK KARESİ

Naz Çağla Irmak’tan ile ilişkisini geçtiğimiz yıl sessiz sedasız sonlandıran Levendoğlu’nun adı bir süredir şarkıcı Deniz Sipahi ile anılıyordu.

Çift hakkında ortaya atılan aşk iddiaları doğru çıktı. 37 yaşındaki şarkıcı, Instagram sayfasından Sarp Levendoğlu ile çekilen bir karesini paylaşarak birlikteliklerini gözler önüne serdi.

Sarp Levendoğlu ile Deniz Sipahiden ilan-ı aşk